Meer Website @ Millboys.nl van designer Said Bakkali

Overzicht diensten

Managemen Consult

Meer dan 15 jaar ervaring in het leveren van bewezen oplossingen aan onze klanten. Lotterjouk Metaal Recycling heeft een reputatie opgebouwd als een leider in de branche. Onze specialisten zullen samen met u een schroot recycling en verwerking programma ontwikkelen die op maat wordt gemaakt om in uw behoeften te voorzien en aan u wensen en eisen tegemoet zal komen en ontworpen wordt om uw rendement te maximaliseren.

Meer weten

Metaal verwerking

Lotterjouk Metaal Recyling schroot management oplossingen bestaan uit milieuvriendelijke en lekkagevrij containers die kosteloos worden geleverd, snelle ophaaldienst en veilige transport naar onze ultra moderne faciliteit. Elke lading die naar onze faciliteit wordt gebracht wordt gecontroleerd en geanaliseerd op de metaal inhoud, gescheiden en verpakt ter voorbereiding op het verschepen naar verbruikers wereldwijd.

Meer weten

Gecertificeerde vernietiging

Premium en op maat gefabriceerde onderdelen zijn de levensader van de innovatieve mogelijkheden van uw onderneming. En die eigendom beschermen als het klaar is voor de schroot is van vitaal belang voor de veilligheid en succes van uw onderneming. Of het nu prototypes, overmaat of incourante voorraden of defecte onderdelen zijn, Lotterjouk Metaal Recycling kan u helpen.

Meer weten

Schroot Metaal Service

Lotterjouk Metaal Recycling koopt en verkoopt een grote verscheidenheid aan ferro, non-ferro en andere waardevolle metalen. Onze metalen worden ons geleverd door een verscheidenheid aan bedrijven en industrien in heel heel Nederland.

Meer weten

Bemiddeling

Belt u alstublieft 06-0000 0000 als u een van onze metaal verkopers en inkopers wilt spreken.

Meer weten

Auto wrakken

Belt u alstublieft 06-0000 0000 als u een van onze autowrak inkopers wilt spreken.

Meer weten

Hoe het werkt

Stap 1

Sed ut perspiciatis unde omnis iste voluptatem quia voluptas sit asper natus error sit voluptatem accusan tium doloremque.

Stap 2

Laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto.